Evaluering

Evaluering kan dokumentere årsager og virkninger, og evaluering kan bruges til at få viden om, hvad der virker og hvordan.

Med en evaluering kan man sammenligne projektmål med faktisk opnåede resultater.

Evaluering kan være en forudsætning for at opnå økonomisk støtte, og den kan bruges til at vurdere om en aktivitet skal fortsætte, gentages eller lukket.

Formålet med evaluering er at lære, hvad der virker, og hvad der ikke virker under givne omstændigheder.

Hertil kommer at evalueringen kan give inspiration og indsigt, som kan give bedre projekter i fremtiden, hvis evalueringen tilrettelægges med dette mål for øje.

Evaluering er nødvendig for fortløbende forbedring af aktiviteters effekt, og for kunne maksimere effekten under hensyntagen til omkostningerne.

Klare og systematiske tilgange til evaluering er en forudsætning, hvis resultaterne fra forskellige evalueringer skal kunne sammenlignes.

Med sin gode indsigt i evalueringsteori og mangeårige praktiske erfaringer med evalueringer kan SRC International tilbyde professionel evaluering af alle energisektorrelaterede aktiviteter.

SRC International har været projektleder i udarbejdelsen af flere håndbøger for evaluering af energibesparelsesaktiviteter.

Klik her for at downloade Evalueringshåndbogen
Klik her for at downloade EU Ex-post Evaluation Guidebook

Kontakt os

Telefon: +45 70 20 45 90

 

tk@srci.dk